Jeg ønsker at gøre en meningsfuld og afgørende forskel for mine kunder – og være kundens “need to have”-ressource

 

Det handler om at GØRE det, du kan MÆRKE, er det RIGTIGE i den AKTUELLE situation.

 

Det er min grundtanke.

 

Hvis du vil leve det ekstraordinære liv og nå de umulige mål, må du beslutte dig for at have 100{9f1bae4a6aad5a7378f9f8c0ef2265bfcfac4e347e8fe1ab3bc5ef7e6ea84e98} tillid til din medfødte, intuitive GPS – og så give slip og leve livet ubekymret.

 

Den evne hedder “at være sig selv” og “være naturligt på flow”. Det er her, det store potentiale i underbevidstheden frigives – og resultaterne skabes frit, let og ubesværet.

 

Kun få lever efter den præmis. De er vokset op med det modsatte af tillid. At man IKKE skal regne med noget. At ting IKKE kommer af sig selv. At pengene IKKE gror på træerne. At der er knaphed i livet.

 

Det kommer jeg også selv af. Men allerede som barn opdagede jeg, hvordan nogle mennesker var styret af deres omgivelser. De sagde ét – mens de tænkte og følte noget andet. Det optog mig.

 

Min refleksion, min vedholdenhed og min optagethed af at definere mine egne værdier har siden vist sig at være min gave. Jeg har en evne til med præcision at identificere, hvad der sker i andre mennesker – se deres medfødte ressourcer og potentiale – og hjælpe dem til at tage de beslutninger og iværksætte de skift, der forandrer alt.


Jeg er født og opvokset på landet, og lærte fra barnsben, at et ord er et ord – og at hårdt arbejde er den lige vej til succes. Jeg er sensitiv af natur og går kompromisløst efter det, jeg vil have. Min kære hustru mødte jeg en kold januar-aften for mere end 20 år siden. Jeg trådte ind på caféen og så mig omkring – og stoppede ved Susanne, som stod og strålede midt i det hele. Lige dér vidste jeg, at hende skulle jeg være sammen med resten af livet, og at hun skulle føde vores børn. Og sådan blev det.

Jeg ER det, jeg siger og gør. Det er selve meningen med mit liv:

At inspirere og lære, træne og coache mennesker til udvikling og vækst på højeste niveau. Til at træde i karakter som sig selv. Med frygtløshed og rygrad. Med selvindsigt og selvbevidsthed.

  • Jeg leverer nyskabende forretningsudvikling og turnarounds i virksomheder af alle størrelser og brancher
  • Jeg træner ledere og medarbejdere til at bringe deres medfødte talenter og ressourcer i spil – og skabe et ærligt og transparent miljø med en både stærk og menneskelig resultatkultur
  • Jeg hjælper ledere og teams til at excellere på et niveau, som de ikke selv troede muligt – og til at eliminere problemer og konflikter, der før har været uløselige at få bugt med

Mine kunder er mennesker, der er committede og indstillede på at gå efter nøjagtig det liv de drømmer om og de resultater de ønsker. Hverken mere eller mindre.

Søger du én gang for alle at blive afklaret med dig selv, hvile i dig selv og bringe dig selv på dit naturlige flow? Ønsker du at træde ud af de tillærte roller og i autentisk karakter som dig selv? Drømmer du om en kultur MED vækst og UDEN filter – i dit team, din afdeling, din virksomhed? 

Så kontakt mig. Lad os finde ud af, om vi er et godt match. Og gør det nu. Livet er kort.