351

 

EGENTLIG Spurgt™

Coaching

Lige på. Ind til kernen. No bullshit. Dyb, powerfuld og transformerende coaching. Du vil komme i kontakt med sider i dig selv du ikke vidste du havde. Du vil ikke kun blive glad, du vil også komme på flow.

Du vil føle dig opfyldt og få helt styr på dit formål i livet, dit livsformål. Du vil opløse hvert eneste ”problem” som du tror du har.

Du vil leve dit liv indefra og ud – i stedet for udefra og ind. Du lærer hvordan du ser på dig selv og dit liv på en sådan måde at det hele lykkes af sig selv, let og ubesværet.

Du sætter dig selv fri og etablerer stærke og sunde holdninger og vaner. Du bliver chef i dit eget liv og lærer hvad frygtløshed i virkeligheden er, og hvordan du udlever det. Du skaber de resultater du inderst inde ønsker og længe har drømt om.

Er du på jagt efter overfladiske løsninger og blå piller – er dette forløb ikke for dig. Er du til gengæld klar til at smøge ærmerne op og endeligt få styr på dig selv og din glæde, din mening med livet og opnå de resultater du drømmer om – så er dette forløb for dig. Den dybde og effektivitet som du vil opleve i EGENTLIG Spurgt™ vil du ikke finde andre steder. Metoden er udviklet gennem udviklingsforløb med over 1000 klienter og kunder i løbet af de sidste 20 år.

Krav til dig: Dit commitment skal være på plads inden vi går i gang. Du skal kunne mærke et tydeligt og klart YES i hele kroppen inden vi går i gang. Du skal være parat til at gøre det der skal til – for at de ønskede resultater nås. Du skal være indstillet på at blive skubbet ud af din trygheds-zone og bande det hele og din coach langt væk. Du skal være åben og ærlig – 100{9f1bae4a6aad5a7378f9f8c0ef2265bfcfac4e347e8fe1ab3bc5ef7e6ea84e98}.

Vigtigt: Der vil ske en varig transformation. Den forandring og de forbedringer du oplever – vil fortsætte efter forløbet er afsluttet. Du bliver på intet tidspunkt afhængig af din coach, tværtimod lærer du at stå på egne ben med overskud og power, frihed og uafhængighed.

Atmosfæren er tillidsfuld, tryg og støttende. Alt hvad der bliver sagt og alle udfordrende temaer der bringes i spil – tager konsekvent afsæt i ønsket om at gøre og skabe det bedste for dig. Det konsekvente fokus i EGENTLIG Spurgt™ er din personlige udvikling og tranformation – herunder dine ønskede resultater.

Coaching’en er baseret på en stærk balance mellem intuition og lederskab.

 

Kontakt