EGENTLIG Talt™

Foredrag om vækst

Tankevækkende. Inspirerende. Provokerende. Indsigter og visdom flyder ud til publikum, som udfordres og involveres under foredraget. Alle pointer og temaer er personligt oplevet og udlevet af undertegnede. Erfaringer hentet fra det personlige liv og fra mere end 25 år i erhvervslivet.

Temaerne er ægthed og ærlighed, transparens og åbenhed, sårbarhed og intimitet, autenticitet og integritet, lederskab og rygrad. Og hvordan disse temaer kan skabe vækst. Personlig og forretningsmæssig vækst, følelsesmæssig og relationel vækst, menneskelig og økonomisk vækst.

Der kan vælges mellem flg. vinkler: Autentisk lederskab og præstations-psykologi. Ledelse og samarbejde. Salg og forretningsudvikling.

Egentlig Talt // Autentisk Vækst er et efterspurgt foredrag –

ring på tlf. 20 16 04 67 og hør mere.

Krav til deltagerne: Åbenhed for nye idéer og tanker. Lyst til at blive udfordret og involveret i direkte og ærlige diskussioner.

Vigtigt: Deltagerne vil få en kraftfuld energi- og erkendelses-indsprøjtning. De vil genkende sig selv i pointerne fra foredraget og få mulighed for at arbejde videre med pointer og indsigter derhjemme og i virksomheden. Mange deltagere får nye vinkler på sig selv og livet med hjem – og flere har åbnet nye døre og dimensioner i det daglige liv.

 

Kontakt

ulrichsoegaard_kontakt