Egentlig Udbytte

Hvad er udbyttet egentlig ved implementering af Egentlig Vækstkultur Uden Filter?

Salg

Hvordan påvirker ”Egentlig Vækstkultur Uden Filter” salget – hvad er udbyttet når vi taler salg?

Kunderne vil opleve sælgerne og andre der arbejder med salg i organisationen – mere autentiske, oprigtige og hjælpsomme. Kunderne vil blive mødt af medarbejdere og ledere hvis eneste mission er at være til for kunderne – og som forstår og formår at vinde nye kunder, uden opslidende pres og manipulation. Hvilket naturligt vil styrke relationen til kunderne og dermed øge salget.

Ledelse

Hvordan påvirker ”Egentlig Vækstkultur Uden Filter” ledelsen – hvad er udbyttet når vi taler ledelse?

Ledelsen bliver i stand til at levere autentisk lederskab, skabe en tryg kultur hvor man står ved egne svagheder og ikke er bange for at vise hvem man er når man er sig selv og når man er sårbar. Det skaber i den grad tillid, som er den vigtigste grundsten i det ledelsesmæssige fundament. Ovenpå Den Dybe Tillid skaber ledelsen og medarbejderne fornyet vækst og endnu større resultater.

Samarbejde

Hvordan påvirker ”Egentlig Vækstkultur Uden Filter” samarbejdet – hvad er udbyttet når vi taler samarbejde?

Medarbejdere og ledelse giver slip, træder over stregen og får modet til at være sig selv. Ingen skuespil. Ingen skjulte dagsordener. Ingen forstillelse. Ingen hævden sig selv på andres bekostning. Ingen løgne. Det i sig selv – skaber et samarbejde i sin reneste og mest menneskelige form. Og et sådant samarbejde vil forløse det kæmpestore potentiale der findes i enhver kultur og organisation – og dermed skabe en eksponentiel vækst.

Individ

Hvordan påvirker ”Egentlig Vækstkultur Uden Filter” individet – hvad er udbyttet når vi taler individ?

Selve menneskets natur – er ærlighed. De fleste mennesker siger at deres vigtigste værdi – er ærlighed. At de i Det Ærlige Rum kan være sig selv, agere frit og ubesværet, realisere deres potentiale – være en del af noget større og med til at skabe Den Autentiske Vækst. Individet vil i denne proces blive ”opfyldt”. At være opfyldt vil sige at være naturligt glad, præstere frit og ubesværet, tage inspireret action fordi individet ikke kan lade være, bruge sig selv fuldt ud og være med på en mission som er større end individet selv.

 

 

Organisation

Hvordan påvirker ”Egentlig Vækstkultur Uden Filter” organisationen – hvad er udbyttet når vi taler organisation?

Der vil i kulturen og organisationen blive frigjort så megen energi, kreativitet og nytænkning, at medarbejdere og ledere vil få endnu mere lyst, overskud og power til at servicere og tjene kunderne. Hvorved flow og ubesvær opstår helt naturligt, og organisationen således vil præstere og skabe resultater på et hidtil uset niveau.