virksomhedsvaekst

Virksomhedsvækst – på alle planer

 

”Egentlig: Én Vækstkultur. Uden Filter”

 

Det er virksomhedens medarbejdere og ledere, der skaber vækst. Menneskelig og samarbejdsmæssig, forretningsmæssig og økonomisk vækst.

For at det kan lade sig gøre, kræver det, at vi udvikler og får styr på medarbejderne og ledernes mentalitet. Fordi det er den, der skaber vores kultur.

 

Den individuelle mentalitet – skaber den fælles kultur.

Ring og hør mere om EGENTLIG på:
(+45) 20 16 04 67

 

 

EGENTLIG er en metode til at øge væksten – på alle planer.

EGENTLIG er en unik og effektiv metode til udvikling af medarbejderne og ledernes mentalitet. Og dernæst udvikling af virksomhedens autentiske vækstkultur.

 

 Mine kunder oplever en ROI/Return On Investment fra 1:5 til 1:20

 

EGENTLIG er en vækstkultur, der kollektivt støtter individualismens og originalitetens udtryk. Som stopper kopi, gentagelse og identitetsfralæggelse.

EGENTLIG skaber ambitiøse resultater og autentisk vækst. Baseret på medarbejderens sunde selvbillede og medarbejdernes tillidsbaserede samarbejde.

EGENTLIG er mere end sandheden og det ægte, det ærlige og transparente. Det er metoden til at lukke op for det iboende potentiale i enhver medarbejder, afdeling og organisation.

 

Forestil dig at dine medarbejdere og ledere i din virksomhed – går rundt med et usynligt filter, som afholder dem fra at give dig deres bedste og deres iboende originalitet.

 

Forestil dig at hvis du fjernede det filter, at du pludselig rådede over – ikke bare mange flere ressourcer og kompetencer end du nogensinde havde troet – men også realiserede medarbejdernes potentiale, og du dermed blev i stand til at skabe den stabile vækst – du altid har ønsket og drømt om.

 

Det er muligt. Hvis du er villig til at fjerne de usynlige filtre – herunder også dit eget.

Det er dine medarbejdere og ledere der kan skabe væksten. Den eksponentielle vækst. Den varige vækst.

 

Når flere tør stå ved sig selv, tale ufiltreret og dele deres originalitet – så har du ikke bare adgang til mange flere ressourcer, innovative idéer og handlekraft – men også medarbejdere og ledere der vil opleve egen trivsel og fælles mening på et meget dybere niveau.

 

 

Kort sagt om udbyttet – hvorfor EGENTLIG:

 • Det vækstskabende mindset
 • Fra slap til stærk
 • Fra svært til let
 • Fra lukket energi til åben energi
 • Ild i kreativiteten
 • Inspireret action
 • Passioneret performance
 • Eksponentiel vækst
 • Fra menneskelig vækst til økonomisk vækst
 • En organisation af troværdighed og tryghed, transparens og tillid
 • En uset dynamik som vil hægte konkurrenterne af

Udbytte for dig som leder og dine medarbejdere – ved samarbejdet med EGENTLIG:

 

 • Øget Salg: Fordi dine sælgere og salgsmedarbejdere vil træde i karakter med autenticitet, oprigtighed og hjælpsomhed, og lærer hvordan kunderne tænker og præcist forventer. Herunder hvordan man som salgsmedarbejder servicerer og skaber vækst for kunden og kundens forretning.
 • Excellent Ledelse: Fordi dine mellemledere vil træde ud af rollerne og komme i autentisk karakter som sig selv; stå ved hvem de er, vise sårbarhed og levere autentisk ledelse, som vil motivere medarbejderne til at tage endnu mere ejerskab, vise endnu mere initiativ – og booste deres selvværd og personlige drive.
 • Styrket Samarbejde: Fordi dine ledere og medarbejdere vil samarbejde og kommunikere uden skjulte dagsordener, uden løgne, uden intriger, uden at hævde sig selv på andres bekostning – og med transparens, hjælpsomhed og tillid stå sammen om at møde kunderne på højeste service-niveau.
 • Ærligt Individ: Fordi de fleste medarbejdere og lederes vigtigste værdi er ærlighed, hvor de lærer at agere frit og ubesværet, realiserer deres potentiale, udlever deres originalitet, og for alvor føler sig som en del af noget, der er meget større end dem selv.
 • Organisatorisk Flow: Fordi der i kulturen vil blive frigjort så megen energi, kreativitet og nytænkning, vil det store potentiale der findes i de fleste virksomheder naturligt realiseres, og flow og ubesvær kan ikke undgå at opstå.

EGENTLIG i ordbogen:

autentisk (af gr. ’authentia’ pålidelighed, tilforladelighed, første led af gr. auto-), ægte, pålidelig, troværdig, svarende til, hvad det giver sig ud for, heraf autenticitet.

I eksistensfilosofien benyttes ordet ’autentisk’ synonymt med Heideggers ’egentlig’ (tysk eigentlich).

Autentisk eller egentlig eksistens er den menneskelige værensform, der forudsætter bevidsthed om døden. Modsætningen hertil er uautentisk eller uegentlig eksistens.

 

©Egentlig.dk |Virksomhedsvækst – på alle planer

Ring og hør mere om EGENTLIG på:
(+45) 20 16 04 67