Hvordan får man succes? Få svaret lige her!

Indsendt .

Jeg får et par gange om måneden stillet følgende spørgsmål af mennesker, der kontakter mig, eller jeg møder på min vej:

“Ulrich, du hjælper så mange mennesker – ledere, medarbejdere og privatpersoner – med at nå deres mål, skabe nye resultater og dermed få succes. Du må vide, hvad der skal til for, at jeg kan få succes. Jeg læser overalt på nettet, at jeg kan købe et ‘blueprint’, en ‘skabelon’, ‘5 trin til succes’ og alle mulige andre værktøjer, som ‘med garanti’ vil gøre mig succesfuld – men jeg er usikker på, om de vil virke for mig. Fortæl mig: Hvad er formlen på succes?”

Her kommer så svaret – læs godt efter lige her:

Der findes IKKE nogen formel på succes!

– Og så alligevel jo, det gør der… Men den er altid individuel. Fordi den passer UNIKT til den enkelte person. Det vil sige – der findes ingen standard-formel.

Her kommer de 3 ting, der konkret SKABER din succes:

1 Mojo

Det er den ild der brænder i netop dig. Din unikke kerne. Dit originale Selv. Dit autentiske Jeg.

Det er også din medfødte kreativitet. Din uendelige fantasi. Din inspiration. Dine idéer. Din ildsjæl. Dit hjerteblod. Dit naturtalent.

2 Kick-ass

Din evne til at få det hele ud over scenekanten. Din evne til at træde i karakter. Din medfødte power. Din ”jeg kan ikke lade være med at få det her UD til verden”.

Dit organisations-talent. Din selvdisciplin. Din villighed til at arbejde hårdt og fokuseret.

3 Vedholdenhed

Din evne til at holde fast. At blive ved. Dit commitment – som betyder at TAGE beslutningen, og så GØRE det, uanset hvor meget blod, sved og tårer, der dukker op under processen.

 

Når du kombinerer disse 3 punkter med den tidsånd, vi lever i, de behov, der findes ude i verden og muligheder og åbninger på alle niveauer – så ender du med at SKABE din succes.

Det er sjældent, den bliver leveret og lander som en appelsin i din turban. At den lander i skødet på dig af sig selv. Langt de fleste mennesker, som oplever succes har selv SKABT den. Fra deres unikke sted, og med den værdi de leverer.

Drømmer du om ‘succes’ – så stil dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvem er jeg EGENTLIG – og hvad er min MOJO?
  • Hvad tænder jeg på at SKABE?
  • Hvorfor gør jeg det – og hvad er egentlig FORMÅLET?
  • Hvordan sætter jeg ILD til det – og får det ud over rampen?

 

Rigtig god fornøjelse,

/Ulrich